A Magyar Kormánytisztviselői Kar 2021. december 3-án, pénteken Budapest Főváros Közgyűlésének dísztermében tartotta - a testület által alapított díjak díjazottjai tiszteletére rendezett - éves díjadományozási ünnepségét. A rendezvényen díszvendégként Kövér László, az Országgyűlés elnöke is részt vett.

A Zala Megyei Kormányhivatal, valamint a Magyar Kormánytisztviselői Kar Zala Megyei Területi Elnökségének felterjesztésére – a közszolgálatban hosszú ideje végzett kiváló szakmai teljesítményére, valamint példaértékű munkájára tekintettel - a Köz Szolgálatáért-díjjal tüntették ki dr. Németh Ágnes Izabella megyei főállatorvost, a Zala Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának vezetőjét.

A pandémia miatt elmaradt 2020. évi díjátadó ünnepség Zala megyei kitüntettje, Dr. Varga Andrea Mária, a Zala Megyei Kormányhivatal Keszthelyi Járási Hivatalának hivatalvezetője - a közigazgatási szakmai munka értékeinek magasszintű képviseletére, és példaértékű munkájára tekintettel - szintén a fenti ünnepség keretei közt vehette át a Köz Szolgálatáért járó díjat.

A Zala Megyei Kormányhivatal kormánytisztviselői részére Palich Etelka, a Magyar Kormánytisztviselői Kar elnöke adta át az elismeréseket, melyhez Dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja is a helyszínen gratulált az érintetteknek.