A Tolna Megyei Kormányhivatal április 27-én megemlékezést és szakmai nyílt napot tartott a Munkában megrokkantak és elhunytak emléknapja alkalmából.

Az egészség, a munkaképesség elvesztése nem pótolható – mondta Dr. Horváth Kálmán, Tolna megye kormánymegbízottja. Az emléknapon Némedi Ágnes főosztályvezető, dr. Nemes Anett osztályvezető, valamint Geisz József munkavédelmi szakügyintéző koszorút helyezett el a munkabalesetben elhunytak és megrokkantak emléktáblájánál.A megemlékezést követő szakmai nyílt napot dr. Nemes Anett nyitotta meg. Geisz József, a kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézője a gépkezelői jogosítványokkal kapcsolatos jogszabályi változások tárgyában tartott tartalmas előadást a résztvevőknek.Feri Róbert, a kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézője hatósági szemszögből mutatta be a munkáltatói balesetvizsgálat tapasztalatait. A szakember közreműködésével a résztvevők interaktív kvízjátékon tehették próbára munkavédelmi ismereteiket, az első három helyezett ajándékcsomagban részesült.

A szakmai előadásokat követően lehetőség nyílt konzultációra, kérdések feltevésére.
A megtartott rendezvény sikeres volt, a visszajelzések alapján a résztvevők hasznos ismeretekkel gyarapíthatták tudásukat.