Szeptember 14-én, a budapesti Vasas sportpályáján megrendezett Kormányhivatalok III. Foci Tornájára a szervezők már nem csupán a futballt kedvelő kormánytisztviselőket, hanem családtagjaikat, kísérőiket is várták. A Tolna Megyei Kormányhivatal focicsapatát személyesen buzdította dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott.

A szabadidős rendezvény fővédnöke dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára köszöntötte a jelenlévőket. Az államtitkár elmondta: az esemény kiváló alkalom a kormánytisztviselői kapcsolatok személyes megteremtésére, és a közös sportolásra.

A szervező PromoSport Kft. ingyenes ugráló várat állított fel, illetve kézműves és arcfestő programokkal várta a gyermekeket.

A Tolna Megyei Kormányhivatalt képviselő focicsapat dr. Baksa Csaba igazgató irányításával sikeresen, szép eredményekkel továbbjutott a csoportkörből. Ezt követően hetesekkel búcsúzott a csapat a tornától.

A kormányhivatal nem csak focistákkal érkezett a rendezvényre, Szántó Zsolt kormánytisztviselő személyében tehetséges szakács mutatta be a Tolnai ízek világát.