A Magyar Labdarúgó Szövetség emlékplakettet adományozott Ágfalvi Mihálynak, a Kaposvári Rákóczi SC egykori játékosának, a Somogy Megyei Kormányhivatal nyugalmazott dolgozójának.

Az ünnepélyes átadáson dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott kiemelte – mint a hivatal egykori munkatársának köszöni a több mint egy évtizedes munkáját, melyet a megbízhatóság és a precizitás jellemzett, csakúgy mint a spotban, a futballpályán.

Ágfalvi Mihály 1971-ben került a Kaposvári Rákóczi SC csapatához mint hátvéd. Az akkori együttesben NB II.-ből visszaestek az NB III.-ba, de végül Mathesz Imre edzőségével és dr. Kassai János elnökségével, kemény, szigorú munkával összehoztak egy olyan csapatot, amely felkerült az NB I.-be. Ennek a csapatnak volt emblematikus alakja Misi bácsi 1979-ig. A kaposvári foci és a kaposvári sport azonban sokáig a szívügye maradt.

A rendezvényen köszöntőt mondott Dér Tamás, Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere és Sárdi Árpád, a Somogy Megyei Közgyűlés egykori alelnöke is.

Nemes Nándor a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága nevében szintén egy emlékplakettel tisztelgett az egykori kiválóság előtt.