Tarnai Richárd, a Pest Vármegyei Kormányhivatal főispánja és Radich Orsolya főigazgató is részt vett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kerekasztal-beszélgetésén, amelynek témája a kormányzati személyzetpolitika volt.

 

Kormányzati személyzetpolitika és versenyképesség címmel rendezte meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) a HR szakmai fórumának aktuális eseményét, amelyet moderátorként Csóka Gabriella, a HR Szakmai Fórum vezetője irányított.

A kerekasztal-beszélgetés a következő témákat érintette: a dereguláció és decentralizáció hatása a kormányzati személyzetpolitikára; a HR stratégiai szerepe a szervezet működésében és a szervezetfejlesztésben, valamint a „jó” közszolgálati szabályzat.

A Szent László kápolnában zajlott beszélgetésen részt vett Szeiler Orsolya, a Miniszterelnöki Kormányiroda helyettes államtitkára; Palich Etelka a Magyar Kormánytisztviselői Kar képviseletében; Pilz Tamás, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszteri biztosa; Kovácsné Dr. Szekér Enikő, a Belügyminisztérium főosztályvezetője; a Miniszterelnökség részéről Domokos Péter és Ocsovai Judit; továbbá Hazafi Zoltán, az NKE tanszékvezetője.