A Kisbéri Családsegítő Központ előzetes felkérése és egyeztetés alapján, kevert korcsoportú, általános iskolás, részben gondozás és védelem alatt álló diákok számára tartottunk foglalkozást a Családsegítő Központ nyílt, az ácsteszéri általános iskolában megrendezett önkéntes napközis táborának egy napján.

A Komárom- Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Komáromi, Kisbéri Kistérsgi Népegészségügyi Intézete a Kisbéri Családsegítő Központ előzetes felkérése és egyeztetés alapján, kevert korcsoportú, általános iskolás, részben gondozás és védelem alatt álló diákok számára tartott foglalkozást a Családsegítő Központ nyílt, az ácsteszéri általános iskolában megrendezett önkéntes napközis táborának egy napján.

A nap során csoportos játékokkal elválasztva 3 egészségfejlesztési előadást tartott a következő témakörökben: egészséges életmód, dohányzás, alkoholfogyasztás.

Lehetőség szerint sort kerített a hátrányos helyzetű diákokkal történő személyes beszélgetésekre, egyéni egészségfejlesztésre is.

A program teljes ideje alatt a felmerült kérdések megválaszolásra kerültek.