A Magyar Kormánytisztviselői Kar országos szinten minden évben elismeri a közszolgálatban hosszú ideje végzett kiváló szakmai teljesítményt és példaértékű munkát.

Örömmel tudatjuk, hogy idén Nagy Erika kolléganőnk, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, Egészségbiztosítási Osztály vezetője érdemelte ki „A Köz Szolgálatáért” díjat.

A tavalyi év kitüntetettje Erdélyiné Kelemen Ágnes, a Hatósági Főosztály, Hatósági és Oktatási Osztályán dolgozó munkatársunk, amely díj átadására szintén idén decemberben került sor.


Az országos szint mellett a megyei elnökség is megköszönte a példamutató teljesítményt az arra érdemeseknek. Így a társszervek vezetőitől bekért javaslatok alapján a következő kormánytisztviselők részesültek elismerésben: Dr. Répássy György (Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága), Buzer Péter (Magyar Államkincstár Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága) és Nagy Károly (Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal).A területi átadón részt vett Dr. Ladosné Kelemen Éva, a megyei NAV igazgatója és Hetényi Tamás, a Magyar Államkincstár képviselője.Ezen örömteli átadókon kívül Dr. Nagy Imre hatósági állatorvos kollégánktól búcsúztunk nyugdíjba vonulása alkalmából, 40 év aktív szolgálat után. Munkatársunk 2001. december 1-jétől a látta el feladatát a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Főosztályánál, illetve annak jogelődjénél.


A beosztásában eltöltött időszakban mindig arra törekedett, hogy az általa felügyelt állattartókat, élelmiszer-termelőket folyamatosan segítse, munkáját mindig ügyfélbarát módon végezte. Mind a gazdasági haszonállatok állategészségügyi ellátásában, mind a kisállat praxisban elismertséget vívott ki magának Tata, Tatabánya és Oroszlány, valamint e települések környező falvainak állattartói körében.

Köszönjük kitartó és lelkiismeretes munkáját neki és a díjazottaknak is!