A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a GINOP Plusz 3.2.1-21-2021-00001 kódszámú kiemelt projekt nyitókonferenciáját Esztergomban rendezte meg. Az országosan 70 milliárd forint rendelkezésre álló forrásra pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve a nagyvállalatok egyaránt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által irányított projekt új támogatási formákra ad lehetőséget, amely a munkavállalók és a vállalatok alkalmazkodóképességét és termelékenységét javítja, a munkaerő fejlesztése mellett. Ennek módjáról esett szó a konferencián, megmutatva a munkáltató és képző szemszögéből is a lehetőségeket. Gyakorlati tanácsokkal is gazdagodtak a résztvevők, a színvonalas előadásoknak köszönhetően.Ezúton is köszönjük az előadóknak: Szervánszky Gábor projektmenedzsernek (ITM), Budai László főosztályvezetőnek (Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, Foglalkoztatási Főosztály), Szóda-Kiss Zsófia marketing munkatársnak (Sasvári Kft.), Magyar Zita ügyvezetőnek (Luminis Innovation Kft.) és Zölde Mónika főosztályvezetőnek (Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály), hogy lelkiismeretes felkészülésükkel hasznos ismereteket nyújtottak.


A támogatás iránti kérelmek legkésőbb 2022. augusztus 31-ig, illetve a forrás kimerüléséig nyújthatók be. A projektről több információt a csatolt mellékletben találnak.