Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is ingyenesen hívhatja a 1818-as telefonszámot!

Bizonytalan, hogy hová forduljon a kérelmével, hogyan intézheti ügyét leggyorsabban, mit kell magával vinnie, milyen adatokat kell megadnia, milyen mellékleteket kell benyújtania?

Az ügyfelek személyes adatainak védelme érdekében a kormányablakokban dolgozó ügyintézők TELEFONON NEM ADHATNAK FELVILÁGOSÍTÁST a folyamatban lévő konkrét ügyekben és az időpontfoglalásban sem tudnak segíteni. Ráadásul a kormányablakok telefonon történő megkeresése hátráltatja a személyesen megjelent ügyfelek gördülékeny kiszolgálását. Hová érdemes akkor fordulni?

Fotó: Kovács Márton

A kormányablak személyes felkeresése előtt mindenképp érdemes tájékozódni, a Kormányzati Ügyfélvonal munkatársai a hét minden napján 0-24 órában fogadják az ügyintézéshez kapcsolódó hívásokat és a fentiekhez hasonló kérdésekre szakszerű választ adnak, továbbá segítenek, ha a személyes ügyintézéshez időpontot szeretne foglalni.

Az ügyintézésre vonatkozó részletes tájékoztatók elérhetőek továbbá a mo.hu oldalon, ahol számos ügyben már online is benyújthatja a kérelmét és kényelmesen foglalhat időpontot. A kormányablakok nyitvatartásával kapcsolatos információkat a kormanyablak.hu oldalon találja.