Három kollégánk vehetett át emlékoklevelet kedden, a járások megalakulásának tízéves jubileumát ünneplő rendezvényen Budapesten, a Várkert Bazárban. Deli Liliána a bélapátfalvai, Lukács Balázs a füzesabonyi és dr. Tóthpál Csaba a hevesi járási hivatalokat vezetik, azok 2013-as megalakulása óta.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és dr. György István államtitkár köszöntötték a 2013-ban megalakított járási hivatalok vezetőit a Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen. A területi közigazgatás 2010-ben elkezdett reformjának fontos lépcsője volt a járások újbóli létrehozása, amivel az állampolgárokhoz közel vitte a kormány az állami ügyintézést. A rendszer jól vizsgázott, hiszen az ügyfelek többsége elégedett a járási hivatalokban és a kormányablakokban nyújtott szolgáltatással, miközben a területi közigazgatás intézményei a járvány és a háború okozta válsághelyzetekben is kiemelkedően teljesítettek.

89-en a kezdetektől fogva, egy évtizede vezetik a járási, illetve kerületi hivatalokat, ők emlékoklevelet vehettek át az ünnepség keretében. Heves vármegyéből Deli Liliána, a Bélapátfalvai Járási Hivatal, Lukács Balázs, a Füzesabonyi Járási Hivatal és dr. Tóthpál Csaba, a Hevesi Járási Hivatal vezetője részült az elismerésben.

b.-j.: dr. Tóthpál Csaba (Hevesi Járási Hivatal), Deli Liliána (Bélapátfalvai Járási Hivatal), Szalatnai Gábor (Hatvani Járási Hivatal), Ignácz Balázs főispán, Gombály László (Egri Járási Hivatal), Misztarka Zsoltné (Pétervásárai Járási Hivatal), dr. Kadlott Csaba főigazgató, Lukács Balázs (Füzesabonyi Járási Hivatal), dr. Tanárki-Fülöp István (Gyöngyösi Járási Hivatal)