­A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal százhat munkatársa vett részt a továbbképzésen.

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium a KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében 6,9 milliárd Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt fő célkitűzései között szerepelt a megyei és fővárosi kormányhivatalokban foglalkoztatott munkatársak felkészültségének növelése, valamint továbbképzési programok megvalósítása. A konzorcium ennek a projektnek a keretében valósította meg az e-ingatlan rendszer bevezetéséhez kapcsolódó képzést is.

A Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. munkatársainak közreműködésével megvalósuló e-ingatlan képzés fő célja a földügyi igazgatáshoz tartozó informatikai rendszerek és eljárások megújítása, valamint az ingatlan-nyilvántartás és az állami térképi nyilvántartást vezető informatikai környezet összehangolása.
Debrecenben 2021. december 8-án került sor a Megyeháza Árpád termében a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal százhat érintett tisztviselőjének képzésére.