A járvány okozta veszélyhelyzettel összefüggésben a kormány június 30-ig meghosszabbította a lejáró okmányok érvényességi idejét.

A veszélyhelyzet idején lejáró okmányok egységesen, 2022. június 30-ig érvényesek, így a magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos
a) 2020. március 11. és 2020. július 3. között lejárt, vagy
b) 2020. november 4. és 2022. május 31. között lejárt vagy lejáró
hivatalos okmány, ideértve a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki érvényességi időt a fent leírt időpontig érvényesek.

Érdemes azonban gondoskodni időben a megújításukról, így Győr-Moson-Sopron megyében továbbra is 11 Kormányablak várja az érintett ügyfeleket. A Kormányablakokat időpontfoglalás nélkül is felkeresheti, ugyanakkor érdemes előzetesen időpontot foglalni a www.magyarorszag.hu -n vagy a 1818-as telefonszámon.

Győr-Moson-Sopron megye Kormányablakainak nyitvatartási idejét az alábbi oldalon érheti el: https://kormanyablak.hu/hu/kormanyablakok/gyormosonsopron/9, illetve további részletek az alábbi linken érhetőek el: https://www.kormanyhivatal.hu/hu/hirek/junius-30-ig-ervenyesek-a-veszelyhelyzet-idejen-lejaro-okmanyok