Dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport vezetője, elismerését fejezte ki, és ajándékot adott át a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórház oltópontjainak munkatársai részére.

Ülést tartott 2021. december 10-én a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport. A testületi munka után dr. Simon László kormánymegbízott prof. dr. Bucsi Lászlónak, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatójának és dr. Jobbágy Lajosnak, a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház orvos-igazgatójának a kórházakban működő oltópontok személyzete részére egyedileg készített pólókat ajándékozott az oltópontok tevékenységének elismeréséül.

A megyei kormányhivatal vezetője kiemelte, hogy ezen oltópontoknak, az ott kialakult közösségek felelősségteljes, elhivatott tevékenységének kiemelt szerepe van a járvány megelőzésében, hiszen ők biztosítják a megye minél nagyobb átoltottságát. Dr. Simon László köszönetét fejezte ki a kórházakkal való jó együttműködésért, és sok erőt, kitartást kívánt az elkövetkezendő feladatokhoz, hiszen most kezdődik az 5-11 éves gyerekek oltása, a felnőttek folyamatos védőoltása mellett.

Az esemény résztvevői hangsúlyozták, a koronavírus-járvány kezelésében a legfontosabb, hogy oltakozzunk, hiszen a védőoltás életet menthet.