Összesen 140 szakember helytállását köszönte meg a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal. Az elismerő oklevelet azok kapták, akik a koronavírus-járvány leküzdésében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Korábban soha nem látott feladat elé állította a koronavírus-járvány, illetve annak következményeként a válsághelyzet a világot, a hazai járványügyi védekezésben résztvevőket. Megtanultunk azonban közösen gondolkodni úgy, hogy közben mindenki a saját területén végezete a feladatát. Megtanultuk, hogy összefogással lehet a válsághelyzetből kilábalni, mert csakis így tudjuk leküzdeni a járványt – fogalmazott dr. Juhász Tünde Csongrád-Csanád megye kormánymegbízottja. A megyei oltási munkacsoport vezetőjeként a kormányhivatalban ünnepségen köszönte meg a védekezésben résztvevő szakembereknek helytállását. Összesen 140 szakember kapott elismerő oklevelet.

A kormánymegbízott ünnepi beszédében azt mondta: lépésről-lépésre kellett leküzdeni a járványt úgy, hogy mindenki a saját területén dolgozott, és teljesített kiválóan. „Ma már másképpen gondolkodunk, mint korábban, másképpen értékeljük a mindennapokat” – tette hozzá Juhász Tünde. Azt is hangsúlyozta, hogy kiváló volt a kapcsolat a társszervek között a járvány kezelésében.