Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Gulyás Gergely dr. Szántó Máriának, a Mórahalmi Járási Hivatal vezetőjének és Zakar Péternek, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal megbízott igazgatójának. Az elismerést a pandémia miatt a közelmúltban vehették át Budapesten, Károlyi–Csekonics Palotaegyüttesben.

Negyven éve áll a köz szolgálatában dr. Szántó Mária. A Mórahalmi Járási Hivatal vezetője mind a mai napig töretlen lendülettel végzi a munkáját. 34 éve vezető, és vallja: bár nincs recept arra, ki a jó vezető, a belső késztetés viszont elengedhetetlen, ahogy a példamutatás és a kollégák motiválása is. Tudatosan a jogi egyetemre készült, a szegedi József Attila Tudományegyetem Jogi Karán 1986-ban avatták doktorrá, majd később jogi szakvizsgát is tett. Diplomájának megszerzést követően helyezkedett el Domaszék Község Önkormányzatánál, ahol a rendszerváltást követően jegyzőként dolgozott. Folyamatosan képezte magát. A József Attila Tudományegyetemen közgazdasági szakokleveles jogász végzettséget szerzett. 1996-ban került át Mórahalom Város Önkormányzatához jegyzői munkakörbe. Tudását pedig 2002 júniusában Európa-jogi szakjogász végzettséggel gyarapította. 26 éves jegyzői pályafutását követően 2013-ban lett a Mórahalmi Járási Hivatal vezetője.

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal működésének hatékonyabbá tételében és az országos informatikai fejlesztésekben való kiemelkedő és példamutató munkáját ismerte el Zakar Péternek a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormányhivatal megbízott igazgatója 2003 óta dolgozik a közigazgatásban, annak idején Hódmezővásárhelyen, a polgármesteri hivatalban kezdte pályáját, informatikai vezetőként. Tizenkét év után került a megyei kormányhivatalhoz, ahol rövid időn belül az informatikai osztály vezetője lett, 2016 szeptemberétől látja el a megbízott igazgatói feladatokat. Munkája a szívügye, amelynek egyik kiemelt pontja - a hivatalok korszerű digitalizációs fejlesztéseivel-, a 21. századi területi közigazgatási szolgáltatások kialakításának megteremtése az ügyfeleknek.