Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: E-ügyintézési tv.) 108. § (1) bekezdése alapján az elektronikus ügyintézésre kötelezett szervezetek 2018. január 1. napjától kötelesek az ügyek elektronikus intézését az E-ügyintézési tv.-ben meghatározottak szerint biztosítani.

Információ átadási szabályzat

További kötelezettség a hivatal Információ átadási szabályzatának közzététele, mely az alábbi hivatkozáson keresztül érhető el. Információ átadási szabályzat letöltése

 

E-papír szolgáltatás

Az ügyfélkapun keresztül igénybe vehető E-papír szolgáltatás számos ügykör esetén biztosítja az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

E-papír szolgáltatás

 

Hivatali Kapu elérhetőségek

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Hivatali Kapu elérhetőségei

 

Eljárási díjak, illetékek megfizetésére használt számlaszámok

 

Webes ügysegéd

 

A megújult magyarorszag.hu kormányzati portál teljes körű elektronikus ügyintézési lehetőséget biztosít egyes közigazgatási ügytípusok esetén.

 

Tájékoztató

 

Ügyintézés szabadon

Bizonyára nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk: Ön sem szereti a hivatalos ügyeit intézni. Ez így van rendjén, hiszen például személyi okmányaink cseréje, igazolványaink megújítása nem jókedv kérdése, hanem kötelezettség, mindennapi életünkhöz kapcsolódó szükségszerűség. Tesszük, mert tennünk kell. Szerencsénkre a közigazgatási ügyek jelentős része ma már elektronizált, így interneten keresztül gyorsabban és kényelmesebben juthatunk el a megoldásokig.

 

E-ügyintézés családtátmogatási ügyekben

www.magyarorszag.hu

 

Magyarorszag.hu – okmányügyintézés elektronikusan

 

Nyomtatványok felülvizsgálat iránti keresetlevél elektronikus benyújtásához

 

Ügymenet leírások