A Fővárosi Kormányhivatal hét hivatalvezető munkatársa vehetett át elismerést a területi közigazgatás járási rendszerének 10 éves megalakulása alkalmából a Miniszterelnökség Várkert Bazárban tartott ünnepségén.

A járási rendszer 10 éves megalakulása alkalmából rendezett ünnepséget a Várkert Bazárban a Miniszterelnökség 2023. május 23-án. Ebből az alkalomból a Fővárosi Kormányhivatal hét kerületi hivatalvezető munkatársa vehetett át elismerést Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől és György István területi közigazgatásért felelős államtitkártól, akik a kezdetek óta részt vettek ebben munkában.


A járások megalakulásával valóban új alapokra helyeződött a magyar területi közigazgatás és valóban szolgáltató szemléletűvé vált a magyar állam. Köszönet és dicséret illeti azokat, akik létrehozták és működtetik a területi közigazgatás végvárait, a járási, illetve Budapesten a kerületi hivatalokat – hangsúlyozta az ünnepségen Gulyás Gergely.


György István köszöntőjében emlékeztetett, hogy milyen komoly fejlődésen esett át a magyar területi közigazgatás az elmúlt 10 évben, amelyek célja a feladatok folyamatos bővülése és racionalizálása mellett a bürokráciacsökkentés, az eljárási határidők rövidítése, illetve a kormánytisztviselők folyamatos képzése volt.

Gratulálunk

Szabó Orsolya

Szabó Orsolyának (VIII. Kerületi Hivatal)

Princzkel-Ördög Brigitta

Princzkel-Ördög Brigittának (IX. Kerületi Hivatal)

Dancs Anita

Dancs Anitának (XIII. Kerületi Hivatal)

Horváthné Kovács Angelika

Horváthné Kovács Angelikának (XVI. Kerületi Hivatal)

Csepetiné Gébele Judit

Csepetiné Gébele Juditnak (XVII. Kerületi Hivatal)

Hodruszky Csaba

Hodruszky Csabának (XVIII. Kerületi Hivatal)

Maró Richárd

Maró Richárdnak (XXII. Kerületi Hivatal).