A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a sikeres „Jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítással idén rendhagyó módon, online jelentkezik.

A rendezvény mindenkori célja, hogy a kiállításainkon rendszeresen megjelenő középfokú oktatási intézmények képzési kínálatát, az iskola sajátos hangulatát, az oktatási rendszerükben rejlő lehetőségeket az érdeklődő 7-8. osztályos iskolás tanulóknak, szüleiknek és minden érdeklődőnek bemutassák, diákjaik és tanáraik közreműködésével. A rendezvénysorozat minden évben három helyszínen valósult meg és a látogatók száma meghaladta a hétezer főt.

Az élő helyszínek, izgalmas standok helyett most a Kormányhivatal honlapján (http://bkmkh.hu/jovod_a_tet_2020/jovod_a_tet/) lehet ismerkedni azzal a közel ötven tanintézménnyel, akik előzetesen elküldték részünkre a felvételi tájékoztatójukat.

Az iskolák bemutatkozó oldala tartalmazza az aktuális elérhetőségeket, a 2021/2022. tanévben induló szakmákat ágazati bontásban, valamint szakma- és iskolabemutató filmeket.

A „Jövőd a tét!” online felületen lehetőség van a „Suli kereső” menüpontban település szerint leválogatni az iskolákat, valamint a „Hasznos linkek gyűjteménye” a kitekintést segíti a pályaválasztás témájában.  
A honlapunkon elérhető középfokú oktatási intézmények száma nem teljeskörű.

Ne késlekedj! Ismerkedj az iskolákkal, foglalkozásokkal, szakmákkal!


Sikeres iskola- és pályaválasztást kívánunk!