Gyermekprogram kíséretében hirdettünk eredményt a Veszprém Megyei Kormányhivatal belső, a munkatársak gyermekei számára meghirdetett rajzpályázaton. A Családok éve alkalmából „Az én családom” tematikában meghirdetett versenyre 136 csodaszép munka érkezett be, a díjazottakat 3-6, 7-9, 10-12, és 13-15 éves korcsoportonként 1-3. helyezésig díjaztuk.

Fotó: Domján Attila

Vajda Viktória, a Veszprém Megyei Kormányhivatal főigazgatója, a rajzpályázatokat értékelő zsűri elnökeként elmondta: "A pályázati feltételek meghatározásakor az elsődleges szempont volt, hogy mindnyájunkban tudatosodjon: a család nagy és fontos érték.” Hozzátette: „A kormányzati elképzelésekkel összhangban szeretnénk, ha a társadalom minden szintjén erősödne a családbarát értékrend, a gyermekbarát szemlélet, a generációk közötti együttműködés.”

Fotó: Domján Attila

A főigazgató szólt arról is: fontosnak tartja a munkatársak családjaiban a harmónia meglétét, valamint, hogy a gyermekek részére a boldog gyermekkor feltételei biztosítottak legyenek. Úgy fogalmazott: "A beérkezett rajzokat átjárja a pozitív energia, a derű, béke, és a boldogság érzése, mely a mai lüktető világban különösen nagy érték."
A pályázaton résztvevőket egy kis Karácsony előtti gyerekzsúrral: bűvész-show-val, kézműves foglalkozással, finomságokkal és ajándékokkal köszöntöttük.

Fotó: Domján Attila