A testület évi rendes ülését november 21-én tartotta meg. A Pest Megyei Kormányhivatal Dísztermében rendezett eseményen részt vett Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Jávor Ágnes, a Gödöllői Járási Hivatal hivatalvezetője, Joó Gábor, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának főosztályvezetője, valamint Neparáczki Nándor, a Pest Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztályának jogtanácsosa. Az ülést Radich Orsolya, a PMKH Főigazgatója vezette.

A Pest Megyei Államigazgatási Kollégium ülésén Tarnai Richárd kormánymegbízott értékelte a Pest Megyei Kormányhivatal 2018. évi tevékenységét, majd Jávor Ágnes járási hivatalvezető tartott színes beszámolót az elmúlt év eseményeiről és feladatairól.


Péterfalvi Attila, a NAIH elnökének az új adatvédelem, az európai általános adatvédelmi rendelet alkalmazásáról szóló előadását hallgathatták meg a résztvevők. Neparáczky Nándor jogtanácsos a közigazgatási perrendtartásról szóló 2017. évi I. törvény alkalmazásának tapasztalatairól beszélt, Joó Gábor, a NAV főosztályvezetője pedig beszámolt a közigazgatási végrehajtási eljárások tapasztalatairól és a kormányhivatallal való együttműködésről.