A szolnoki Véső úti sportközpont első elemeként átadták a B. Nagy Pál olimpiai bajnokról elnevezett vívóközpontot. A 4,5 milliárd forint összértékű beruházás-sorozatban további létesítményfejlesztések is megvalósulnak.

A B. Nagy Pál olimpiai bajnok párbajtőrvívó, edző nevét viselő szolnoki sportcsarnok kibővítése mintegy 370 millió forintból, a szolnoki önkormányzat és a Magyar Vívó Szövetség finanszírozásában valósult meg. A teljes épületfelújítás mellett új vívócsarnokot és öltözőt is kapott a létesítmény.

B. Nagy Pál, az 1968-ban Mexikóban olimpiai aranyérmet szerzett szolnoki párbajtőröző is részt vett az ünnepélyes átadón.

Az új vívócsarnokot atlétika pálya, birkózó, ökölvívó terem építése és fürdőfejlesztés követi, de a projekthez tartozik még csatornaberuházás, csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése, új autóbuszjárat indítása, úthálózat-felújítás és parkoló kialakítása is.

A Véső úti sportkomplexum és a hozzá kapcsolódó korszerűsítések összesen 4,5 milliárd forintból valósulnak meg költségvetési és kormányzati támogatással.