Immár százezer ügyfél kereste fel Szolnok legújabb kormányablakát az Ady Endre úti járási hivatalban, a kerek számot elérő vendéget dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott pénteken a helyszínen köszöntötte.A 2018-ban nyílt kormányablak százezredik ügyfele a szolnoki Elekes Alexandra volt, aki ügyfélkapus regisztrációra érkezett. Azt mondta, elégedett volt az ügyintézéssel, a munkatársak barátságosan fogadták, ügyét néhány perc alatt elintézte.

A köszöntés után dr. Berkó Attila újságíróknak elmondta: bebizonyosodott, hogy megfelelő helyen – a város szívében –, jó körülmények között alakították ki a kormányablakot, látogatottsága folyamatosan növekszik. Fontos lett a megyeszékhelynek az Ady Endre úti kormányablak, a szolnokiak megszerették és előszeretettel használják az egységet – tette hozzá.A kormánymegbízott hangsúlyozta: sikeresek az integrált ügyfélszolgálatok, népszerűségüket mutatja, hogy a kormányablakok fennállása óta folyamatosan emelkedik az ügyfelek száma. 2011 óta csak Szolnokon már több mint hatszázezer kormányablakos ügyfél jelent meg – emelte ki.

A kormányablakokat folyamatos fejlesztések, bővülő szolgáltatások jellemzik, 2020. január 1-től már erkölcsi bizonyítványt is lehet igényelni az ügyfélszolgálatokon – egészítette ki dr. Berkó Attila.