Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott 2011. július 6-i hatállyal határozatlan időre kinevezte a Heves Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság vezetőjévé dr. Koren Jánost, a Heves Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság vezetőjévé Bocsi Csabát, a Heves Megyei Kormányhivatal Építésügyi Hivatal vezetőjévé pedig Czéli Jánost.

A kinevezések a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok kialakításával és a területi integrációval összefüggő törvénymódosításokról szóló 2010. évi CXXVI. törvény 14. § (1), (3) bekezdése alapján, a szakmai irányító szerv vezetőjének egyetértésével történtek.

2011. január 1-jén a korábbi közigazgatási hivatalok általános jogutódjaiként megalakultak a fővárosi és a megyei kormányhivatalok. A Heves Megyei Kormányhivatalhoz szakigazgatási szervként tizenöt területi államigazgatási szerv integrálódott. Ezek vezetői posztjait az év első felében megpályáztatta a hivatal. A mai nappal lezárult a kinevezések sora, immár mind a tizenöt szakigazgatási szerv élén határozatlan időre kinevezett vezető dolgozik.