Ünnepélyes testületi ülésen adott át kitüntetéseket a hatvani önkormányzat képviselő-testülete szombaton, a Grassalkovich-kastély dísztermében. A Hatvani Járási Hivatal a város és a vonzáskörzetében élő lakosság érdekében évek óta kifejtett önzetlen és maradandó értékű tevékenysége elismeréseként a „Pro Urbe” díjban részesült. Az elismerést Antal Tünde, hivatalvezető-helyettes vette át.

Dísztestületi ülésen adták át szombaton a hatvani önkormányzat képviselő-testülete által adományozott díjakat, kitüntetéseket. A Grassalkovich-kastély dísztermében rendezett ünnepségen a Hatvani Járási Hivatal képviseletében Pro Urbe díjat vehetett át Antal Tünde hivatalvezető-helyettes.

Ezt az elismerést a város minden évben olyan személynek, szervezetnek adományozza, aki, vagy amely éveken keresztül munkálkodott a helyi társadalom javára az emberi tevékenység bármely területén.

Mint elhangzott, a hatvani járás több, mint 50 ezres lakosságát szolgálja a Hatvani Járási Hivatal közel 100 kormánytisztviselője, szakmai tudásukkal, precizitásukkal, szolgálatkészségükkel hozzájárulnak a hatvani közszolgálat hírnevének öregbítéséhez.

A méltatásban kitértek arra is, hogy a Hatvan Város Önkormányzata által térítésmentesen átadott, Balassi Bálint út 14. szám alatti hivatali épületet a Heves Megyei Kormányhivatal pályázati forrásból felújította, az épület így tökéletesen illeszkedik a településképbe és a várost szépíti.

A képviselő-testület a Pro Urbe díj adományozásával a Járási Hivatal Hatvan Város Önkormányzatával, valamint a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatallal való sikeres együttműködést, továbbá az állampolgárok ügyeinek magas színvonalú, szolgálatkész, gyors és precíz intézését ismerte el.

Tekintse meg az eseményen készült további fotókat a kapcsolódó Galériában! 

 

 

 

 

 

 

.