Az Országos Magyar Vadászkamara Baranya Megyei Területi Szervezete 2011. december 19-én ünnepélyes évzáró vezetőségi ülést tartott, ahol dr. Bodnár József elnök értékelte a Vadászkamara éves tevékenységét. Az ülés fontos napirendje volt a Vadászkamara, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a Duna-Dráva Nemzetei Park Igazgatóság és a Földművelésügyi Igazgatóság együttműködésének kölcsönös értékelése.

Gondos Gyula, kamarai titkár megköszönte a zökkenőmentes feladatvégzést, és a korrekt kapcsolatot. Dakos József, dandártábornok megyei rendőrfőkapitány, Závoczky Szabolcs, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatója, és Tamás Mihályné dr., a Földművelésügyi Igazgatóság igazgatója az együttműködés hatékonyságát különösen a kölcsönös tájékoztatásban, és a közös ellenőrzések végzésében látja. A jelenlevők egybehangzó véleménye volt, hogy az együttműködés jelentősen hozzájárul a hatósági munka színvonalas végzéséhez.

A képen balról jobbra: Dakos József megyei rendőrfőkapitány, Tamás Mihályné dr. igazgató, Bognár Zoltán FM IG.  Vadászati-Halászati osztályvezető, Dr. Bodnár József Vadászkamara megyei elnöke. A képet Agyaki Gábor készítette.