„Az év belsőépítésze” díjat immár tizenegyedik alkalommal hirdetik meg idén. Az elismerést a Magyar Építész Kamara belsőépítészeti tagozata adományozza a kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékkel rendelkező belsőépítészeti munkáért.

A Díjat a Magyar Építész Kamara belsőépítész tagozata és a Laki Zrt. 1998. évben megalapította. Az elmúlt években több Baranya megyei épület belsőépítészeti munkái nyertek elismerést. 2010-ben Rádóczy (f) László és Tolnai Zsolt István a pécsi Kodály Központért, 2007-ben B. Soós Klára
Cella Septichora Látogatóközpontért vehetette át a díjat.

Kérjük Önöket, hogy ha ismernek olyan épületet amelynek belső építészete az Önök véleménye szerint megérdemelné az elismerést és a vele járó egymillió forintos jutalmat, szíveskedjenek azt jelölni.

A jelöléséket írásban és e-mailen lehet megtenni az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és címe közlésével.
Levélben a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve (1088 Budapest, Ötpacsirta u.2.) valamint a rajnai.katalin@mek.hu e-mail címre, továbbá a  LAKI Zrt. munkatársa, Horváth Noémi kereskedelmi menedzser noemi@lakinet.hu e-mail címére. Kérdésekkel O. Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104 telefonszámon és az ecker.judit@upcmail.hu e-mailcímen.

Határidő: 2012. január 09.

A pályázat szabályzata megtekinthető a Magyar Építész Kamara titkárságán.

További információ a pályázatról itt található